Na-De Elektronik Nedir ve Ne Yapar?

Sektöründe yarım asrı aşan engin bir deneyime sahip Na-de Elektronik, farklı ihtiyaçlara ideal çözümler sunuyor. 1970 yılında kurulan şirket, aydınlatma ürünleri ve sensör malzemeleri alanında kendini gösteriyor.

Hareket sensörü ve sensörlü aydınlatmada dünyanın üçüncü büyük tesisine sahip Nade, 65 ülkeye ihracat yapıyor. İki fabrikadaki 330 çalışanıyla 1000’den fazla türde ürün çıkaran marka, üretim tutkusunu toplam 15 bin metrekarelik alanıyla kanıtlıyor.

Sektörüne yeni bir açıdan yaklaşan Nade, aydınlatma endüstrisi alanını ihtiyaç temelli olarak ele almakla kalmıyor. Aynı zamanda aydınlatma ürünleri tasarlarken estetik ve konfor arayışıyla hareket ediyor. Teknolojinin hızla geliştiği günümüz dünyasında ürün yelpazesini bu yönde çeşitlendiriyor.

Na-De markası Ar-Ge çalışmalarını destekliyor mu?

Nade ürünleri, elektronik yapıdan mekanik tasarıma dek tamamen yerli olanaklarla üretiliyor. Firmanın kendi tesisinde üretilen bu ürünler, uzman mühendislerinin inşa ettiği Ar-Ge vizyonunu da ortaya koyuyor. Nade Elektronik Ar-Ge ekibi arkasına aldığı 52 yıllık güçle yaratıcılığını farklı alanlarda gösteriyor. Markanın; sensör, sensörlü aydınlatma sistemleri, yangın uyarı sistemi, görüntülü diyafon ve LED teknolojisi konularındaki başarısı buradan kaynaklanıyor.

Nade Ar-Ge ekibi, ülkemizdeki ilk hareket sensörü ve sensörlü aydınlatma sistemi geliştiren güçlü bir takım olarak biliniyor. Ürünlerdeki çeşitlilik, tam da Ar-Ge yaklaşımındaki bu esneklik sayesinde mümkün oluyor. Marka, giderek değişen ihtiyaçlar ve istekler doğrultusunda daha işlevsel ürünler üreterek aydınlatma sektörünün geleceğini çiziyor. Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından tescilli Na-De Ar-Ge merkezi, markanın uluslararası çapta başarı perspektifiyle çalışıyor.

Nade kalite bakımından neler vadediyor?

Müşteri odaklı olmayı ilke edinen Nade, buna yenilikçiliği ve başarı merkezli olmayı da ekliyor. Gereksinim ve beklentileri uzun yıllara dayanan deneyimiyle süzüp geleceği bugünden planlıyor.

Bu değerleri uygulamaya geçirmek için ise kalite politikasını her dönemde güncel tutmayı önemsiyor. Kurumsal bir marka olarak ürünleri için yasal ve teknolojik çerçevelerde taahhütler veriyor. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Şartları’na uyum garantisi veren Nade, bütün çalışanlarını bu zeminde eğitiyor. Böylece, Nade Elektronik ekip üyelerinin kurumsal değerlerin uygulanışı, işleyişte süreklilik ve kesintisiz gelişim pencerelerinden bakması sağlanıyor. Aydınlatma endüstrisinin bu önemli oyuncusu, en az maliyetle en iyi hizmeti verirken kaliteyi de ihmal etmiyor.

Nade kurumsal hedefleri nelerdir?

Nade aydınlatma ürünleri dışında, bina yönetim ve iletişim sistemleri ile sensör teknolojisinde de öne çıkıyor. Geniş bir alana yayılan ürünleriyle yaşamın birçok noktasına dokunuyor ve müşterilerine konfor alanı sağlıyor. Bütün bunları yaparken en düşük hatayla en yüksek verimi sunmayı amaçlıyor. Endüstriye ve kurumsal yolculuğuna bu pencereden bakan marka, kurumsal olarak şu hedefleri gözetiyor:

  • İş sağlığı ve güvenliği kurallarına ve çevreye saygılı bir üretim süreci oluşturmak,
  • Düzenli eğitimler yoluyla Nade takımını sürekli geliştirerek markayı büyütmek,
  • Başta iç ve dış tedarikçiler olmak üzere aynı yolda ilerlediği paydaşlara yeni ufuklar açmak,
  • Paydaşların memnuniyetini, çalışanların ise aidiyetini yüksek tutacak uygulamalar geliştirmek.

Nade ürünleri hangi alanlarda kullanılıyor?

Aydınlatma ürünleri ile bilinse de Na-De farklı alanlarda da adını duyurmayı başarmıştır. İlk yerli sensör üreticisi olma ayrıcalığına sahip firma, inovatif ürünleriyle sektöründe saygın bir konumdadır. Nade ürünleri genel olarak altı kategorilerde sınıflandırılabilir:

  • Sensör ve sensörlü aydınlatma,
  • Görüntülü diyafon ve haberleşme sistemleri,
  • Yangın algılama sistemleri,
  • Aydınlatma armatürleri,
  • LED aydınlatma armatürleri,
  • Kapı ve merdiven sistemleri.

Nade; etanj armatür, slim LED panel, acil aydınlatma armatürleri vs. derken iç aydınlatmada oldukça başarılı ürünler sunar. Dış aydınlatmada ise solar aydınlatma, projektör, sokak lambaları ve duvar pulundan oluşan zengin bir ürün ailesine sahiptir. Nade ürünleriyle ayrıca; spot çim aydınlatma, yakıt istasyonlarındaki ışıklı panolar vb. gibi farklı yerlerde de karşılaşılabilir.

1970 yılında kurulan Nade, 65 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Hareket sensörü ve sensörlü aydınlatma ürünlerinde dünyanın 3. büyük üretim tesisi bulunmaktadır. Bunların haricinde ise aydınlatma ürünleri, yangın algılama sistemleri ve görüntülü apartman diafon sistemleri ve ledli aydınlatma ürünlerinde toplam 1000’den fazla ürünün Tuzla’daki fabrikalarında üretmektedir. Oldukça işlevsel ve kaliteli Na-De Elektronik ürünleri ve Nade ürün fiyatları hakkındaki ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir